Nieuws

Voorstelling nieuw diensthoofd GIDRAS

Officiële mededeling:

Zoals jullie weten gaat Jan eind deze maand onze dienst verlaten. Een schip kan echter niet varen zonder kapitein. De routinier van de preventiedienst draagt vanaf 1 maart officieel zijn stokje over aan Doris Van Haperen. Wij willen Jan enorm bedanken voor al het werk, tijd en liefde die hij sinds het oprichten van GIDRAS, in de dienst heeft gestoken. Het enige wat Jan nu nog staat te doen, is genieten van zijn welverdiende pensioen.

Doris Van Haperen

Bij deze willen we jullie ook ons nieuw diensthoofd voorstellen: Doris Van Haperen. Vanaf 1/03/2022 zal Doris de taken van Jan overnemen. Doris heeft haar studie in ervaring omgezet als preventieadviseur NIVEAU 2 en milieucoördinator B bij SGS en KATOENNATIE. Tijd om deze kennis te delen en te gebruiken in de onderwijssector. Vanaf september zal Doris starten met haar cursus preventieadviseur NIVEAU 1.

Ze speelt in haar vrije tijd softbal en gaat graag fietsen. Die passie voor de fiets heeft haar in 2014 naar Santiago De Compostella geleid.

Onder haar leiding gaat GIDRAS voor een jonge & frisse wind. De samenwerking met Agora staat zoals altijd centraal. We hopen met deze wisseling van de macht op een vruchtbare samenwerking tussen onze dienst en de aangesloten scholen. Voor vragen kan u nog altijd terecht bij doris.vanhaperen@gid-noordantwerpen.be of gidras@gid-noordantwerpen.be

Dit vind je misschien ook leuk...