Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is AP-1.png

NIEUW: digitale workshop veiligheid voor je leerlingen.

Gezien extra muros activiteiten geen evidentie meer zijn, en wij jullie niet in de kou willen laten staan, bieden we een waardig digitaal alternatief aan voor onze groepsbezoeken in onze Didactische Ruimte: de digitale veiligheidsworkshop van 1 of 2 lesuren.

(https://www.provincieantwerpen.be/aanbod/doe/pvi/met-de-klas.masterdetail.html/p_detail_url/nl/doe/provinciaal-veiligheidsinstituut/aanbod-voor-scholen/digitale-workshop-veiligheid.html )

Deze workshop is ideaal om te gebruiken tijdens afstandsonderwijs en afgestemd op de leefwereld van de leerlingen. Een belangrijke voorwaarde is dat je leerlingen beschikken over een individuele laptop of smartphone en kunnen participeren vanop een rustige plaats thuis.

Benieuwd? Schrijf je dan in voor de GRATIS TRY OUT sessies voor leerkrachten op woensdag 17 maart (10-12u en 13-15u). Registreer je snel, want de plaatsen zijn beperkt! Klik op dit tekstelement om je tekst in te brengen.

https://www.provincieantwerpen.be/aanbod/doe/pvi/met-de-klas.masterdetail.html/p_detail_url/nl/doe/provinciaal-veiligheidsinstituut/aanbod-voor-scholen/digitale-workshop-veiligheid–gratis-try-out.html

Meer info:

https://veiligheidsinstituut.cmail20.com/t/ViewEmail/t/137314F450C98CA92540EF23F30FEDED/19901FF91B4597F2AF060D6555554232

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *